Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ Mr ΕΠΙΓΡΑΦΗ






Με επιδρομή δεκάδων πολυτελών αυτοκινήτων (<<χρόνια είχαμε να δούμε τόσα πολλά αυτοκίνητα μέσα σε ένα σάββατο>>, έλεγαν οι ντόπιοι),700 καλεσμένους και γαμήλια τελετή σε γνωστό κέντρο της Λιβαδειάς,παντρεύτηκαν η Ελένη Παπουτσή και ο Σωτήρης Λάμπρου.
Ο γάμος τους αποτέλεσε σημείο αναφοράς και μυστικότητας αφού η γοητευτική νύφη δεν ήθελε να διαρρεύσει τίποτα για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή της δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς της. Μόνο που κάτι τέτοιο ήταν εξαρχής δύσκολο όταν παντρεύσε στον Ορχομενό και έχεις 700 καλεσμένους.
Ο γάμος της νεαρής γόνου ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας το περασμένο Σάββατο,ενώ τα luxury ξενοδοχεία στην πόλη κατακλύστηκαν από τους καλεσμένους του ζευγαριού.Η νύφη,Ελένη γόνος της οικογένειας Παπουτσή,και ο γαμπρός,Σωτήρης,γόνος της οικογένειας Λάμπρου,φρόντισαν να αναστατώσουν ευχάριστα τη συνήθη καθημερινότητα ενός σαββατόβραδο στον Ορχομενό.Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδος. Η νύφη εμφανίστηκε με νυφικό VERA WANG και ο γαμπρός με SUR MESURE κοστούμι.Τον στολισμό είχαν αναλάβει γνωστά ανθοπωλεία των αθηνών και μοναδικός βραχνάς αποδείχτηκε η έλευση δεκάδων πελώριων πολυτελών αυτοκινήτων, χωρίς προηγούμενο,όπως σχολίαζαν οι κάτοικοι του Ορχομενού,αναγκάζοντας της δυνάμεις της τροχαίας να τρέχουν και να μην φτάνουν για να εξυπερετήσουν τους ιδιοκτήτες τους.
Επειχιριματίες, τραπεζικοί,χρηματιστές, ανώτερά στελέχη πολυεθνικών,μοντέλα και όχι μόνο,παρευρέθησαν στο γαμήλιο πάρτι για να γιορτάσουν μαζί με τους νεόνυμφους.Η τριώροφη τούρτα κόπηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και στην συνέχεια ακολούθησε χορός και γλέντι μέχρι πρωίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.